Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Milyarder iş adamı Elon Musk yorumlarıyla Bitcoin piyasasının nabzını tutmaya devam ediyor. Attığı tweetler sayesinde piyasa değerlerinde oynamalara dahi sebep olan Musk şimdi yeni bir tweet daha attı.

Bitcoin'in rekor kırması, Ethereum'un 4000 dolar direncini aşmasının ardından Elon Musk'tan yeni bir tweet geldi. Musk, tweetinde bir çiftin Bitcoin ve Ethereum'daki fiyat değişimlerini izlemesini resmetti. Bu da demek oluyor ki kripto para birimleri hızla yükseliyor. Bitcoin liderliğinde başlayan yükseliş Ethereum'la da devam ediyor. Hızla yükselene piyasaya ilgisini gösteren Elon Musk yine dikkatleri Bitcoin piyasasına çekti.



Elon Musk servetine servet katmaya devam ediyor. Daha önce Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili de paylaşımlar yapan Musk bu kripto para birimlerinin de yükselmesine sebep olmuştu. Son tweeti ile 180 binin üzerinde beğeni alan Elon Musk piyasada söz sahibi olan insanlardan. Musk bu sefer ilgisini esprili bir yoldan gösterdi. Attığı tweette bir çift ekrandan Bitcoin'in yükselişini izliyor. Ekranda Bitcoin ve Ethereum listelenirken Bitcoin için 69 bin dolar, Ethereum için de 4200 dolar rakamı gözüküyor.

Bitcoin 66 bin 973 dolarla dün tarihi rekorunu kırmış oldu. Bu tweetin paylaşılmasının ardından piyasanın daha da yükseleceği tahmin ediliyor.