Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Dyson'un İstinye Park'ta açılan yeni Demo Store'u gezip sunulan hizmetlere ve ürünlere göz attık. Bu Demo Store'da Dyson marka hava temizleyici, süpürge, saç kurutma makinesi ya da saç şekillendirici cihazlarla ilgili bilgi almak, deneyimlemek ve detaylı ürün tanıtımları konusunda yardım almak mümkün.

Global teknoloji şirketi Dyson, “Demo Store” niteliğindeki ilk mağazalarını İstanbul'da teknoloji severlerle buluşturdu. Yeni açılan Dyson Demo Store’lar İstinyePark AVM-2 ve Akasya AVM giriş katında yer alıyor. 

 Dyson Türkiye Genel Müdürü Mete Uslukılınç, konuya ilişkin açıklamasında “1995 yılından beri ürünleriyle Türkiye pazarında yer alan Dyson, 2018 yılı sonunda Türkiye ofisinin kurulmasıyla doğrudan operasyonlarına başladı. Dyson’ın Türkiye operasyonlarının başladığını 2019 yılında yaptığımız büyük bir lansmanla duyurup, 2020 yılında ise ilk servis merkezimizi İstanbul, Ataşehir’de açtık. Tüm dünyayı etkileyen bir pandemi döneminde bile pazardaki perakende yatırımlarımıza devam ederek Türkiye'de 15 doğrudan satış noktasına ulaştık. Artık kullanıcılarımıza en üst düzey Dyson alışveriş deneyimini yaşatmak için ilk iki Demo Store niteliğinde mağazamızı da devreye almış bulunuyoruz. Kullanıcılarımız, doğrudan satış kanalımız Dyson.com.tr üzerinden olduğu gibi, Dyson Demo Store’lardan da Dyson teknolojilerine ulaşabilecek. Bu mağazalarımızda kullanıcılarımıza saç şekillendirme, ürün kutusu kişiselleştirme ve farklı renk seçenekleriyle kablosuz süpürge ürünlerimizi özelleştirme gibi bazı özel hizmetler de sunacağız. Bu yıl bir yeni Dyson Demo Store’u daha İzmir'de açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ayrıca Eylül ayında, dünya standartlarında tasarlanan yeni bir Dyson Türkiye ofisini İstanbul'da açacağımızı da belirtmek isterim” dedi.

Dyson’ın yeni mağazalarında kullanıcıların interaktif şekilde deneyebilecekleri, Dyson teknolojisinin özündeki bilime hayat veren son teknoloji ürünler yer alıyor. Bilgili ve tutkulu Dyson uzmanları, tüketicilerin daha iyi bir yaşam alanı yaratmalarına ve kendi sağlıklarını iyileştirmelerine yardımcı olan bu teknolojileri yerinde tanıtıyor. 

Demo Store'larda Dyson V11 kablosuz süpürge, Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde hava temizleyici, Dyson Lightcycle Morph aydınlatma gibi ürünleri deneyimleme imkanı bulabilirsiniz.

Teknolojioku olarak İstinye Park alışveriş merkezi içinde bulunan Dyson Demo Store'u gezip oradaki ürünlere göz attık. İşte o video:

Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.