Geliştirici Techland, Dying Light 2'nin bu yıl E3 2019'da yer alacağını resmi olarak doğruladı. Dying Light 2 geçtiğimiz yıl E3'te Microsoft basın konferansı esnasında duyurulmuştu.

Dying Light 2 E3 2019'da boy gösterecek!

Bu yıl da orada görmemiz mümkün. Microsoft E3 2019 basın konferansı 9 Haziran'da Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak. Açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu E3 2018'de duyurulduğundan bu yana hiç gösterilmedi ve hakkında herhangi bir bilgi de paylaşılmadı.

Şu ana kadar bildiklerimizden göze çarpanlar: haritanın ilk oyundakine göre dört kat büyük olması, geliştirilmiş parkur ve dövüş sistemi, diyalog seçeneklerinin yer alması ve verilen kararların oyunun gidişatına etki edecek olması.

Baldur's Gate, Fallout: New Vegas ve Torment: Tides of Numenera oyunlarında çalışmış yazar/hikaye anlatımı tasarımcısı Chris Avellone'un ve The Witcher 3'ün Bloody Baron görevinden sorumlu yazarların Dying Light 2 ekibine dahil.

Ayrıca Dying Light 2'de ana karakter ilk oyundan tanıdığımız Kyle Crane olmayacak ve ikinci oyun farklı bir yerde, farklı karakterle, farklı bir hikaye anlatacak. Dying Light 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştiriliyor. Oyunun 2019'da çıkacağı açıklanmıştı.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU