Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı programımızın yeni bölümünde Deathloop oyununa göz atıyoruz. Teknolojioku olarak 1.5 yıldır düzenli olarak hazırladığımız ve YouTube kanalımızda yayınlanan Oyun Canavarı programında oyun incelemeleri ve oyunlarla ilgili ipuçları ve değerlendirmeler yapıyoruz. Programın 57. bölümünde ise bir adada sonsuz döngüye takılan iki rakip suikastçinin macerasına konuk oluyoruz. 

Deathloop, Dishonored serisinin arkasındaki ödüllü stüdyo Arkane Lyon imzalı yeni nesil bir birinci şahıs nişancı oyunu. Deathloop'ta, Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkum olan iki rakip suikastçı var. Colt olarak kaçmak için tek şansınız gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmek. Her döngüden yeni şeyler öğrenin; farklı yollar deneyin, bilgi toplayın, yeni silahlar ve yetenekler bulun. Döngüyü kırmak için ne gerekiyorsa yapın.

Videoda da gördüğünüz gibi kanlı öğeler içeren oyunun +18 kategorisinde olduğunu ve 18 yaşından küçüklerin oynamaması gerektiğini belirtelim.

Bize oyunu tedarik eden Playstore'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu oyunu Playstore üzerinden Türk Telekom faturasına 12 ay taksitle satın alabilirsin:

Oyun Canavarı programımızın tüm bölümlerini buradaki linkten izleyebilirsiniz:

Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.