Dokuzlu,“ARGE faaliyetlerinin amacı Aydın"da yeni yatırım imkanlarının araştırılması olacak” dedi.
Önceki dönemde oluşturulan tarım ve turizm komisyonlarının çalışmalarının süreceğini belirten İsmail Hakkı Dokuzlu, “Bu komisyonlardaki çalışmalar yeni arkadaşlarımız tarafından devam ettirilecektir. Bu komisyonlarda öngörülen projeler titizlikle takip edilecek ve sonuçlandırılacaktır” diye konuştu.
Aydın"daki tüm sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkiler içersinde bulunmak istediklerini ifade eden AYTO Başkanı Dokuzlu, “Özellikle Sanayi Odamız ve Ticaret Borsamız ile sıkı istişare içinde bulunacağız. Üyelerimizin fuar teşviklerinden yararlanmasını çok önemsiyoruz. Tüm üyelerimizi fuar teşviklerinden haberdar edip yurt dışı ve yurt içi fuarlara katılımlarının sağlanması amacımız var. Yaşanan küresel ekonomik krizin üyelerimize yansımasını bir nebze olsun azaltmak için diğer odaların aldığı önlemleri değerlendirip, bizde bize uygun olan bir seçeneği acil olarak üye hizmetine sokacağız” şeklinde konuştu.
AYTO başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu hepsi birbirinden değerli 49 kişiden oluşan Aydın Ticaret Odası Meclisi"nin büyük işler yapacağını vurgulayarak. Dönemleri boyunca bireysel değil toplumsal düşünerek toplum yararına çalışacaklarını da sözlerine ekledi.