DJI'ın meraklı beklenen ve geçtiğimiz günlerde duyurulan aksiyon kamerası DJI Osmo Action ile ilgili teknik bilgiler resmileşmişti. Yurtdışı fiyatı 349 dolar olarak açıklanan aksiyon kamerasının Türkiye fiyatı da belli oldu.

DJI Osmo Action Türkiye fiyatı belli oldu

GoPro Hero 7 Black modeli ile rekabet edecek olan yeni aksiyon kamerası öndeki renkli ekranı ile kendinizi çekerken görüntüyü görmenizi sağlıyor. Rakibindeki gibi 12 MP çözünürlükte fotoğraf desteği veren aksiyon kamerası 4K 60 fps video kayıt özelliği ile geliyor.

Markanın en önemli iddiası olan titreşimsiz videolar ise RockSteady adı verilen bir titreşim engelleme teknolojisi ile sağlanıyor. DJI Osmo Action en önemli rakibi GoPro ile rekabet etmek için tasarlanmıştı. Ancak cihazın fiyatı GoPro Hero Black ile aynı idi.

Haliyle Türkiye fiyatı da Hero 7 Black ile benzer seviyelerde oldu. Aksiyon kamerasının açıklanan Türkiye fiyatı ise 2750 TL olacak. Şimdilik ön siparişte olan ürünün önümüzdeki günlerde satışa sunulması bekleniyor. Fiyatın Hero 7 Black Türkiye fiyatı ile çok yakın olduğunu belirtelim. Ön ekranın olması önemli bir detay olsa da GoPro'nun kitlesinin bu kamerayı tercih edip etmeyeceği bilinmiyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU