Aydın Amatör Süper Liginin iddialı ekiplerinde Didim Belediyespor bu yıl Didimli futbolcularla yoluna devam edecek. Kulübün yeni Başkanı Vedat Ege bu yıl öze dönüş yaptıklarını belirterek, “Didim"de yaşayan ve Didimli olan futbolcularla yolumuza devam edeceğiz. Düşüncemizde bu yolda; geçen yıl takımda oynayan ve bir önceki yıllarda takımda mücadele eden futbolcularla görüştük ve çoğuyla anlaştık” dedi.
Antrenör Ayhan Yıldız ile yola devam edileceğini belirten Başkan Ege “Hocamızın tavsiyeleri noktasında eksik görülen yerlere de transferler yapacağız. Altyapıda ise Hasan Karahamza ile yolumuza devam edeceğiz. Buradan da A takıma futbolcu kazandırmaya çalışacağız” diye konuştu.
Didim Belediyespor"da geçtiğimiz takımda oynayan futbolculardan; Kaptan Mehmet Özdemir, Aziz, İbrahim, Ali, Seçkin, Yasin, Cevahir, Volkan, Rıza, Onur, Gökhan ve Cihan ile anlaşma sağlanırken, Yusuf ve Murat ile görüşmeleri sürdüğü öğrenildi.
Ayrıca geçtiğimiz yıllarda Didim Belediyespor da top koşturan Ufuk, Hakan Mustafa ve profesyonel liglerde oynayan Ali İhsan ile görüşmeler yapıldığı bildirilirken, Didim Gençlikspor"da ise Okan"ın önümüzdeki yıl Didim Belediyespor"da oynayacağı kaydedildi. iha