Didim"de gerçekleşen ziyarette TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl, Ahmet Ava"yı Didim"deki ofisinde ziyaret edip, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Başkan Akyıl şunları kaydetti; “Diyarbakır"da yatığı yatırımlarla hem Diyarbakır ekonomisine, hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan işadamımız Ahmet Ava"ya teşekkür ediyorum. Diyarbakır"da ve Didim"de yaptıkları yatırımlarla hem istihdam"a hem de ülke ekonomisine katkı sağladılar. Biz bu ziyaretimizde Ahmet Bey"i onurlandırmak, hem de Diyarbakırlı işadamlarımıza teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdik. Odamız adına Ahmet Bey nezdinde tüm çalışanlara başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.
İşadamı Ahmet Ava ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Başkanımız Fahrettin Akyıl"ın Diyarbakır"dan buralara kadar gelmesi bizleri onure etti. Biz şirket olarak hem Diyarbakır"a hem Didim"e hem de ülke ekonomimize katkı sağlamaya istihdama destek olmaya devam edeceğiz. Şirketim ve çalışanlarım adına oda başkanımıza ve yönetimi kuruluna da çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
Ziyarette ödül töreninin ardından, ülke ekonomisi üzerinde karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. iha