Sağlık Bakanlığınca yapılan son doktor atamaları çerçevesinde Hakkari Devlet Hastanesinde Didim Devlet Hastanesine atanan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sami Deniz görevine başladı. 6 Şubat Pazartesi günü görevine başlayan Uz. Dr. Sami Deniz, göreve başladığını belirterek en iyi şekilde hizmet sunmaya çalışacaklarını söyledi.
Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Levent Kaplan da, “Son yapılan atamalar kapsamında İlçemiz Didim’e atanan doktor kadrosu çerçevesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sami Deniz görevine başlamıştır. Diğer doktorlarımızı da yakın zaman da gelmelerini bekliyoruz. Hastanemizde de bu anlamda çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Dr. Sami Deniz’in özgeçmişi; 1976 Sivas doğumlu olan Deniz 2000 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Amasya Devlet Hastanesinde bir süre görev yapan Deniz, daha sonra askerlik görevini yerine getirdi. Ardından Ege Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon Kliniğinde asistanlık yaptı. 9 ay sonra bu görevinden istifa eden Deniz daha sonra Ege Üniversitesi Göğüs Hastalıkları uzmanlığında göreve başladı. Ardından Hakkari Devlet Hastanesinde zorunlu doğu görevini yapan Deniz 6 Şubat 2012 Pazartesi gününden itibaren Didim Devlet Hastanesinde göreve başladı.