Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü"yle birlikte tanıtım çalışmalarını sürdüren Didim, Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri Fuarında yoğun ilgiyle karşılandı. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu, Ticaret Odası Meclis üyeleri Veysel Ece, Hikmet Atilla ve Tayyar Cengiz ile Didim Belediyesinden iki görevlinin katıldığı fuarda Didim, Aydın ve yörelerinin resim ve afişleriyle donatılan 70 metrekarelik stantta tanıtım çalışması yaptı.
Düzenlenen fuara katılan Aydın milletvekilleri de Didim stanttını ziyaret ederek, tanıtım çalışmalarını yerinde inceledi. Xiyaretçilere Didim amblemli karton çanta ile Didim-Akbük-Akyeniköy harita broşürü, Didim tanıtım CD"si, Aydın İli broşürü, CD"si ve ile işletmelerin tanıtım malzemeleri dağıtıldı.
Fuarla ilgili bilgilere veren Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Salih Bankoğlu, “30 Mayıs akşamına kadar sürecek fuarda yeteri kadar tanıtım malzemesi tedarik ettik. Bu süreçte gerek Milletvekillerimiz gerekse Bakanlık temsilcilerimiz ile ilgili diğer kuruluşlarla görüşmeler yapılacağız. İlçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız” dedi.