Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım, Didim Devlet Hastanesi Başhekimlik makamındaki törende yaptığı konuşmada, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin, hastane bünyesinde hizmete giren Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin inşaatına katkıda bulunduğunu belirtti.
Hastanenin işleyişinde bir takım yatırımları kendi bütçe kaynaklarının dışında hayırsever vatandaşların ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Yıldırım, yapılan yardımlar sayesinde Didim'e daha iyi hizmet verme şansı yakaladıklarını söyledi.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ise kooperatif olarak zaman zaman bu tür yardımlarda bulunduklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından Başhekim Yardımcısı Gülay Yıldırım, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç'e plaketini takdim etti.
Törene, Başhekim Yardımcısı Cihangir Altın, Hastane Müdürü Cengiz Bayar, Didim Belediye Meclis Üyesi Figen Gürsoy ve Başhemşire Yardımcısı Semra Yılmaz katıldı.