Didim Belediye Meclis Salonunda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Mümin Kamacı, THK Didim Şube başkanı Ali Tıkkın, Maket Uçak Kursu Öğretmeni Ufuk Kurucu ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan THK Didim Şube başkanı Ali Tıkkın öğrencilere yönelik olarak yapılan bu kursların seviyesini ileri ki yıllarda daha da arttırabileceklerini belirterek, “Didim"de hedefimiz Genç Kanatlar grubunu oluşturabilmek. Kursa katılan öğrencilerimizin katkılarıyla bunu oluşturabiliriz. Bugün sadece ilk adım olan maket uçak kursunu tamamladılar. Bu kurslarda amacımız Türk hava kurumuna olan ilgiyi arttırmak ve içlerinden pilot olmayı isteyen gençlerimizi hevesini de arttırmak. Bizlere kursa döneminde destek olan belediyemize ve kurs hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Mümin Kamacı da, kursa katılan tüm öğrencilere tebrik ederek, “Umarız bu öğrencilerimizden bazılarını pilot olarak görebiliriz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Kamacı, 4 ay süren kursu başarıyla tamamlayan 90 öğrenciye sertifikalarını verdi.