Palm Wings Otel'de düzenlenen resepsiyonda, Kaymakam Ali Katırcı ve eşi konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona Didim Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Ayhan Binay, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Saciy Akdağ, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Şener Mavzer, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 86. yıldönümünde şehitleri ve gazileri unutmadıklarını belirterek "Cumhuriyetimize sahip çıkmak zorundayız. Bize bu günleri armağan eden başta Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehitlerimizin bize emaneti olan bu Cumhuriyete sahip çıkmalıyız. Cumhuriyeti yaşatmalıyız" dedi.
Kaymakam Katırcı, konuşmasında davete gösterilen yoğun ilgiden dolayı konuklara teşekkür etti. Konuşmanın ardından Kaymakam Ali Katırcı ve eşi Türk Bayrağı olarak hazırlanan pastayı kestiler. Resepsiyonda konuklar klasik müzik eşliğinde sohbet ettiler. / iha