HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST ÖZEL- 29 Mart 2009 yerel seçimlerine CHP Belediye Başkan Adayı olan ve Aydın'ın yeni Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu mazbatasını aldı.

Aydın Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Özlem Çerçioğlu, mazbatasını alarak İlhami Ortekin'den de görevi teslim aldı.
Belediye önünde toplanan kalabalık tarafından karşılanan Özlem Çerçioğlu'nu Belediye eski Başkanı İlhami Ortekin karşıladı.
Başkanlık makamında, "Takipçileri değil, her zaman emirlerinde olacağım" diyen İlhami Ortekin, Çerçioğlu ve ekibini yürekten kutladığını ifade etti.
Partililer tarafından büyük ilgi gösterilen devir teslim töreni sırasında zaman zaman gazetecilerle vatandaşlar arasında da sözlü tartışmalar yaşanması da gözden kaçmadı.
Törenin ardından konuşan Aydın'ın yeni belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçim kampanyamızda da belirttiğim gibi, Aydın'ı hep birlikte yöneteceğiz. Ben değil, biz diyen bir anlayışla kente sahip çıkacağız. Sadece bana oy verenlerin değil vermeyenlerin de başkanıyım. Bugünden itibaren parti rozetimi de çıkartarak hizmete başlıyorum" diye konuştu.
Çerçioğlu için belediye binası önünde ise davul zurna eşliğinde partililerin desteği de eksik olmadı.
Çerçioğlu, daha sonra belediye meclis üyeleri ve kurmaylarıyla birlikte toplantı yapmak üzere özel salona geçti.

PERSONEL DUYGULANDI

İlhami Ortekin ile birlikte çalışan bazı personellerin ise devir teslim öncesinde gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Ortekin, yeni başkan Çerçioğlu'na çiçek takdim ederek,  başarılar diledi.

FOTOĞRAFLAR - AYDINPOST ÖZEL