Halkın içinden biri olduklarını belirten milletvekilleri zaman zaman vatandaşı zeytin topladıkları bahçelerde ziyaret edip hem yardım ediyor hem de sorun ve isteklerini dinliyor. İlginç diyalogların da yaşandığı ziyaretlerde vatandaşın sofralarına konuk olan Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, yer sofrasında bazlama ile yemek yiyip çiftçiyle aynı sofrayı paylaştılar.
Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Milletvekilleri araçlarıyla yol alırken, Güvendik Köyü yakınlarındaki Hızlandaş Mevkii’nde zeytin işleyen çiftçiyi görünce araçlarını durdurup vatandaşlarla sohbet ettiler. Bir yandan zeytin toplayıp bir yandan vekillerle sohbet eden çiftçiyi yardım da eden milletvekilleri, öğlen yemeğini de bahçelerinde zeytin toplayan Kıran Ailesi ile birlikte yediler. Çiftçinin öğlen menüsündeki zeytinyağını bazlamaya banıp karınlarını doyuran milletvekillerini görünce şaşıran Leyla Kıran ve Faruk Kıran Çifti, milletvekillerinin bahçelerine kadar gelip kendilerine ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek “İlk defa bir mebus bizimle aynı sofrayı paylaştı. Birlikte bazlama ile Allah ne verdiyse yedik. Ayağımıza kadar gelip hal hatır sormaları bizi çok memnun etti” diyerek vekillere “Eskiden seçimden seçime milletvekilli görürdük. Son zamanlarda köyümüzde de görmeye başlayınca seviniyorduk. Bahçemize kadar gelip hem de soframıza oturmanız bizlere şeref verdi” sözleri ile teşekkür ettiler.
AK Partili vekiller olarak, fırsat buldukça seçim bölgelerine gelip halkla bir arada olmaya özen gösterdiklerini belirten milletvekilleri kendilerini sofralarına konuk ettiği için Kıran Ailesi’ne teşekkür ettiler.
Çiftçilerle yaygından zeytin ayıklayan Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra bahçeden ayrıldılar. 

20120206ay514009_02.jpg