Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Creality Muhteşem Cuma indirimlerinden önce, dubai'de düzenlenen Expo2020 sırasında fuarındaki Brezilya Ulusal Standı'nda 3D yazıcıları sergilemek için özel marka olarak seçildi. Bu yılın Haziran ayında Brezilya Uzay Ajansı, Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ile Artemis Projesi'ni imzaladı. Bu anlaşma ile Brezilya'da bir uzay merakını başlattı. Proje temsilcisi tarafından seçilen Creality, Brezilyalı yetkililerle çalışma fırsatı buldu ve "Space Robotics" projesini resmi olarak başlattı.

Proje kapsamında Brezilya'daki 250 okulda düzenlenen etkinliklerde Creality'nin 3D yazıcıları farklı okullarda ve topluluklarda sergilendi ve yerel halkın 3D baskı sürecine tanık olması için fırsatlar sağladı. Brezilya'daki ulusal televizyon kanalı tvBrasil gibi mecralarda geniş yer bulan Creality, yerel halk tarafından “Uzay Kapsülü Yaratıcısı” olarak tanındı. Akıllı eğitimi yaygınlaştırma arzusuyla, bu tür etkinliklerin gençlere 3D baskı tecrübesini sağlayabielceği ve teknolojiye olan heveslerini harekete geçirebileceğini düşünüyoruz.

Creality ürünleri farklı beklenti ve ihtiyaçlar için tasarlandı. Tam kapalı 3D Yazıcılar, güvenlik ve kullanıcı dostu olmayı ön planda tutar. Sermoon D1, “FDM 3D Yazıcıların En Sessizi” olarak değerlendirildi. 14 uluslararası kuruluş tarafından sertifikalandırılmış CR-200B, eğitim için en iyi seçim olarak kabul edilmektedir. Bu yeni yazıcı New York Times Meydanı'nda görücüye çıktı ve Expo 2020 DUBAI'de sergilenmek üzere seçildi. CR-5 Pro (yüksek sıcaklık versiyonu), çeşitli filamentlerle 300°C yüksek sıcaklık ve büyük boyutlu baskıyı destekleyen masaüstü 3D yazıcıdır.

Ender serisi, deneyimi kullanmaya odaklanır. 2020 ve 2021'deki en popüler 3D yazıcılar olan Ender-3 V2, All3DP tarafından “Ender Serisinin En Estetik Yazıcısı” olarak derecelendirildi. Ender-7, favorilerinizi benzeri görülmemiş bir hızda yazdırmanıza olanak tanıyan en hızlı 3D yazıcıdır. Ender-5 Plus, modeller için daha geniş seçenekler sunan büyük boyutlu baskı özelliğine sahiptir.

CR serisi üst düzey ürünler geliştirir. CR-6 SE, CR-10 Smart ve CR-30, Expo2020 DUBAİ'de sergilenmek üzere seçildi. Özellikle CR-6 SE, Forbes'in En İyi Genel 3D Yazıcı finalisti oldu ve 2020'de Kickstarter'da en fazla kitle fonlaması alan ürün oldu. CR-30, 3DPRINT.COM tarafından 'Uygun fiyatlı en iyi 3D Yazıcı” olarak kabul edildi.

Creality, kullanıcıların geri bildirimlerine değer verir ve ürünleri kullanım deneyimini optimize etmeye devam eder. Küresel alışveriş karnavalı Muhteşem Cuma yaklaşırken, önerilen ürünlerimizi inceleyebileceğiniz ve favorilerinizi seçebileceğiniz "Creality 3D Bazaar" platformumuzu hayata geçiriyoruz. Fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek artık hayal değil! Seç&Satın Al bağlantısı: https://e-data.com.tr/?s=Creality. Diğer işbirlikleri için lütfen yerel acentelerimizle iletişime geçin.

Halk eğitim faaliyetlerine katılım, markanın sosyal sorumluluk projelerini de güçlendirdi. Daha fazla kişiye 3D baskı hakkında bilgi vermekten ve onlara gerekli yardımı sağlamaktan gurur duyar hale getirdi. Ayrıca olumlu geri dönüşler de markaya moral oldu. Lider marka olarak artık Creality, Cloud App ve CR, Ender, Fully-Enclosed ve Resin olmak üzere dört ana serinin ürünlerini üretiyor. Bilim dünyası uçsuz bucaksız ve bilinmeyenlerle dolu, ancak Creality keşifleri durdurmayacak, çünkü 3D baskı teknolojisiyle fayda sağlanmasını istediğimiz kişiler her zaman sizlersiniz.

Tutkuyla Yaşayın, Yaratarak Yazdırın. Creality sayesinde dünyamız daha yaratıcı olsun!