HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan adayı İlhami Ortekin'in seçim propagandaları devam ediyor.
Güzelhisar mahallesinde vatandaşlarla buluşan İlhami Ortekin, kalabalık gruba seçim otobüsü üzerinden seslenerek onlara önemli mesajlar verdi. İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin'in de destek verdiği İlhami Ortekin'in seçim çalışmalarında, Sezgin de otobüs üzerinden vatandaşlara hitap etti.
"Seçim otolarını da boyasalar, seçim bürolarını da boyasalar kimse bizim zaferimizi engelleyemeyecek" diyen Başkan Ortekin, "Bugüne kadar herkes çok şey söyledi. Ama kimse diyemez ki suçlusun. Varsa hakkımda bildikleri ve gereğini yapmayanlarda namerttir. Bugün burada toplanan kalabalık da gösteriyor ki, İlhami Başkan yeniden göreve gel. Kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hepinize 29 Mart akşamı Atatürk Meydanına bekliyorum" diye konuştu.
SEZGİN: BAŞKAN BİZİ BİLE GEÇMİŞ
Kahve toplantısına katılarak Ortekin'e destek verdiğini ifade eden İsmet Sezgin, "Hiçbir arkadaşımızın en ufak şaibesi yok. Hizmette parti gözetmeksizin en mükemmel varlık olan insanoğluna hizmeti şiar edinen bir anlayışın mensuplarıyız. İlhami Bey diyor ki, (DP'lilere) onlara benzemeye çalışıyoruz. Benzemek ne demek ki. Bizi aşmış. Sayın Ortekin'in Aydın'da yaptığı belediye hizmetleri çok güzel. Ben de bu mahallede oturdum. Burada büyüdüm. İlhami Bey'in belediyeciliği kırat belediyeciliğinin yüz akıdır. Üretken, katılımcı, paylaşımcı belediyeciliktir bu. İlhami Bey'den daha başarılı bir belediye reisi yoktur. Olmasına imkan da yoktur. Bu yaşımda, rahatsızken bile aranıza gelmek, sizinle beraber olmak, heyecanınızı yaşamak, eski günleri anmak ve tekrar eski günlerin inşaası için çalıştığım mücadelenin sevincini yaşamak istediğim için geliyorum" diye konuştu.

Dün akşam da Orta Mahallede halkla buluşan İlham Ortekin'in programına ilgi yine büyüktü. İsmet Sezgin Ortekin'in buradaki programına da katılarak destek verdi.