Son dönemde ülkemizdeki Çinli üreticilerin sayısı hayli arttı. Huawei ile açılan perde Honor, Xiaomi, Redmi, Oppo ve realme gibi isimlerle devam etmişti.

Önümüzdeki günlerde ülkemizde kurumsal olarak faaliyet gösteren Çinli üretici sayısına bir yenisi daha eklenecek.

Özellikle uygun fiyatlı modelleriyle dikkatleri üzerine çeken TECNO Mobile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

6 Mart Perşembe günü Türkiye lansmanını gerçekleştirecek olan TECNO Mobile, ilk etapta 3 modeliyle ülkemizde boy gösterecek. En azından TECNO Mobile’ın hali hazırda açılmış olan sitesinde 3 farklı akıllı telefon modeli görünüyor. Dilerseniz buraya tıklayarak siteye ulaşabilir ve modellere göz atabilirsiniz.



TECNO Mobile Çin dışında Hindistan pazarında da geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Hong Kong merkezli şirketin ülkemizde satışa sunacağı modellerde nasıl bir fiyat politikası güdeceği ise henüz netleşmiş değil.

Fakat hali hazırda satışta olan Çinli üreticilerin fiyatlarını göz önüne alırsak, TECNO Mobile’ın da agresif bir fiyat politikası güdeceğini söylemek yanlış olmaz.

Türkiye pazarına yeni adım atacak olan akıllı telefon üreticisi ilk etapta Phantom, Camon ve Spark serisinden birer modeli ülkemize getirecek. Muhtemelen bu modellerin fiyatları da 6 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan etkinlikte açığa çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz.