Parti binasında gerçekleşen ziyarete CHP İlçe Başkanı Mustafa Bekar, Belediye Meclisi Üyeleri Şehriban Karakış ve Salih Bankoğlu, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve bir kısım partili de hazır bulundu.
Ziyarette konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, CHP 33. Kurultay"ının ardından yaşanan değişim sonrasında Türkiye"nin umudu haline geldiğini iddia ederek, “Bu rüzgarı güçlendirerek partimize iktidar yolunu açmak, tüm CHP"lilerin görevidir. Hepimiz artık iktidar olmak istiyoruz. Bunun koşulları ülkemizde oluşmuştur. Genel Merkezimizde bu koşulları iyi yönetiyor. Bizlerin örgüt olarak beklentisi, bu süreçte geçmişteki hataların tekrar edilmemesi ve halkla, toplumun her kesimiyle sıkı ilişkiler kurulmasını, toplumun beklenti ve arzularının CHP politika ve programlarında somuta indirgenmesini istiyoruz” dedi.
Sendikalarla, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ile sıkı ilişkiler kurulmasının öneminin altını çizen Bekar, “Sorunlara Ankara"dan çözüm üretmek yerine, o sorunun muhataplarıyla diyalog kurarak, onların nasıl çözümler beklediklerini ilk ağızdan öğrenerek, parti, programımızı ve söylemimizi bu doğrultuda oluşturmalıyız. Görüşü sorulan ve dile getirdiği söylemlerini partinin sahiplendiğini gören kesimler, o partiyi destekleyeceklerdir mutlaka” şeklinde konuştu.
Bekar"ın ardından söz alan partililer, aday belirlemelerinin önseçim yöntemiyle yapılmasını, bu sürecin son ana bırakılmamasını, tarım sektörünün sorunlarına yönelik etkin politikalar üretilmesini ve partinin köylerde kaydettiği tabanını yeniden kazanmasını, Genel Merkez"in örgütlerle daha etkin bir şekilde temas halinde olmasını, parti içi eğitime ve üyeliklerin hızlanmasına ihtiyaç olduğunu dile getirdiler.
T üm görüş ve önerileri dikkatle dinleyen CHP Parti Meclis üyesi Karaca, partililerin sorularına tek tek yanıtlar vererek, talep ve beklentileri Genel Merkeze ileteceğinin sözünü verdi.