Geçtğimiz günlerde yapılan kongrenin ardından çalışmalarına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Yıldırım; il ve ilçelerdeki tanışma ziyaretleri sürdürüyor. Son olarak CHP Nazilli İlçe ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırım, partilileriyle görüş alışverişlerinde bulundu. CHP Nazilli İlçe Binası'nda gerçekleşen ziyarete CHP Nazilli İlçe Başkanı Atilla Talay ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şefire Özkan, ilçe ve ilçe kadın kolları teşkilatı üyeleri katıldı.
Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Atilla Talay; birlik ve dayanışma içerisinde daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında kadın teşkilatı üyelerine büyük görevler düştüğüne işaret eden Başkan Talay, “CHP İl Kadın Kolları Teşkilatımızın bu ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kadınlarımızın siyasette aktif olmaları hepimizi mutlu ediyor. Bundan sonra sık sık birlikte çalışalım” dedi.
Nazilli İlçe Kadın Kolları üyeleri ile tanışmak ve kaynaşmak ziyareti düzenlediklerini açıklayan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Yıldırım, “Kadınlarımız siyasette aktif olmak zorundadır. Kurtuluş Savaşında olduğu gibi bugün de kadınlarımıza büyük görevler düşmekte. Atatürk'ün bize çok kolay verdiği kadın haklarını bizler bugün sahip çıkamıyoruz. Bundan sonra hem yerelde hem de genelde iyi çalışarak iktidar olmak zorundayız. Tek başımıza bir yere varamayacağımız için hep birlikte güzel günler için ele ele çalışacağız. Çok çalışarak, kaybettiğimiz kanı tekrar geri kazanacağız. Hepimiz CHP'yi iktidarda görmek istiyoruz. Nitelikli ve nicelikli olarak çalışmak için şu an CHP'deyiz” diye konuştu.