Önümüzdeki yıl Marvel hayranları için oldukça büyük bir yıl. Captain Marvel ve Avengers 4 ile sinema salonlarını coşturacak olan Disney, şimdiden şovlarına başlamış durumda. Gerçi hala Avengers 4 fragmanı düşmedi ancak Captain Marvel ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor.

Avengers: Infinity War ile büyük başarı yakalayan Marvel, Avengers 4'ün en önemli karakterlerinden biri olacak olan Captain Marvel'ın solo filmi için beklenen ikinci fragmanı yayınladı.

Captain Marvel'ın Skrull ırkı ile verdiği mücadeleyle başlayan fragmanda Samuel L. Jackson'ı genç Nick Fury olarak görüyoruz.

Captain Marvel yeni fragmanı ile heyecanlandırdı!

Captain Marvel filmi, Avengers 4 için oldukça önemli bir karakter. Eh haliyle bu karakteri benimsememiz açısında da bir solo filmine ihtiyacımız vardı.

Marvel Sinematik Evreni'nin en güçlü karakteri olan Captain Marvel'ın, Thanos'un istilasına karşı nasıl engel olacak hep beraber bekleyip göreceğiz. Görsel efektler konusunda başarılı duran film, bizlere bol aksiyonlu ve eğlenceli vakitler geçirtecek gibi duruyor.

Captain Marvel filmi 2019'un Mart ayında seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki ya siz nasıl buldunuz yeni fragmanı?



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU