Yayıncı Activision ve geliştirici Tencent daha öncesinde Call of Duty: Legends of War adıyla Avustralya ve Çin'de çıkış yapmış olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Mobile'ın Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da iOS ve Android cihazlara geleceğini duyurmuştu.

Şimdi ise oyuna erken erişim sonunda aktif hale getirildi.

Call of Duty: Mobile erişime açıldı!

Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içeriyor.

Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Unity real-time 3D geliştirme platformunu kullanan oyun için klasik bir çok oyunculu modun yanı sıra yakında oynanabilir yeni modlar da duyurulacak.

Buna ek olarak yapımcı firma oyunun duyuru videosunu da tekrardan oyuncuların beğenisine sundu. İlgili tanıtım videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Peki ya siz efsanevi Call of Duty markasının mobil cihazlara gelmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın. Oyunun resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ön kayıt yaptıran oyunculara ek bonusların dağıtılacağını da belirtmeden geçmeyelim.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU