Oyun serisinin en köklü serilerinden biri olan Call of Duty geçtiğimiz günlerde yeni oyunuyla karşımıza çıktı. Hatırlanacağı üzere son çıkan Black Ops oyununda tekli oyuncu modu yer almıyordu. Cold War'da ise gerçekten sürükleyici ve gerçek olaylara dayanan bir mod bulunuyor. 

Call of Duty Black Ops Cold War genel itibariyle serinin köklerine bağlı kalmış bir oyun. Yani oynanış dinamikleri, görüntü açıları ve yapay zeka desteği açısından çok bir fark yok.

Dilerseniz oyun hakkındaki yorumlarımıza aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Black Ops Cold War FPS severlerin kati suretle test etmeleri gereken bir yapım olmuş. Oyunu oynarken kendinizi çatışmanın içerisinde hissediyorsunuz. 

Zaten Call of Duty serisinde belli bir kalite mevcuttu. Dolayısıyla Cold War'daki kalite olayı da bizleri çok şaşırtmadı.

Oyunu PlayStation 4 platformunda test etmemize rağmen grafikler tatmin edecek seviyede iyiydi. Yani herhangi bir hayal kırıklığına vs. yol açmıyor. Fakat bu testi PS5 ya da Xbox Series X'te yaparsanız çok daha muazzam grafiklerle karşılaşmanız olası.

Eğer serinin önceki oyunlarını beğendiyseniz Cold War sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Genel Oyun Puanı: 85

Bu arada dip not olarak belirtelim. Oyunu Aral Game'in sitesinden indirimli olarak temin etmeniz mümkün. Dilerseniz oyunu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.