Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

WhatsApp'ta ihtiyacımız olan ancak henüz resmi uygulamada bulunmayan ekstra işlevlere sahip olmak çok cazip gelebilir. Aslında, normal sürümde çok fazla özellikli seçenek ve birkaç eklenti yüklü olmayabilir, bu nedenle WhatsApp'ın daha fazla araç eklediği değiştirilmiş sürümlerini kullanıyor olabilirsiniz.

İşte değiştirilmiş sürümdeki içerikler WhatsApp'ın sahibi Facebook tarafından onaylanmadı veya resmi olarak oluşturulmadığı için de bu sürümler kullanıcılarına problem oluşturur. Peki böyle bir durumla karşılaşırsanız ne yapmalısınız? İşte yanıtı…



Aniden hesabınızın 'geçici olarak askıya alındığını' belirten bir mesaj alırsanız ne yaparsınız? Her şeyden önce, sakin olun, çünkü muhtemelen resmi uygulama yerine WhatsApp'ın yetkisiz bir sürümünü kullanıyorsunuzdur. Hesabınız geçici olarak askıya alındıktan sonra WhatsApp'ın resmi sürümünü kullanmaya başlamazsanız hesabınız kalıcı olarak askıya alınabilir.

Hesabınız askıya alınırsa, WhatsApp'a erişmeye çalıştığınızda aşağıdaki mesajı görürsünüz; 'WhatsApp'ta telefon numaranız askıya alındı. Yardım için desteğe başvurun. ' WhatsApp'a göre, "Etkinliğinizin Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiğine inanıyorsak hesapları askıya alıyoruz. Hesabınızı askıya almadan önce bir uyarı göndermeyebileceğimizi lütfen unutmayın."

Resmi Olmayan Bir Sürüm Kullandınız!



WhatsApp Plus, GB WhatsApp veya WhatsApp sohbetlerinizi bir telefondan diğerine taşıyabildiğini iddia edenler gibi desteklenmeyen uygulamalar, WhatsApp'ın değiştirilmiş sürümleridir. Bu resmi olmayan uygulamalar "üçüncü taraflar tarafından geliştirilmiştir ve Hizmet Şartlarımızı ihlal eder. WhatsApp, bu üçüncü taraf uygulamaların kullanımını onaylamaz, çünkü güvenlik uygulamalarını doğrulamak mümkün değildir."

"Hesabınızın 'Geçici Olarak Yasaklandığını' belirten bir uygulama içi mesaj aldıysanız, bu muhtemelen resmi WhatsApp uygulaması yerine WhatsApp'ın desteklenmeyen bir sürümünü kullandığınız anlamına gelir. Geçici olarak yasaklandıktan sonra resmi uygulamaya geçmezseniz hesabınızın WhatsApp'ı kullanması kalıcı olarak yasaklanabilir. "