Onlarca marka, yüzlerce ürün ve binlerce kullanıcı yorumu alışveriş için karar vermenizi zorlaştırıyor mu? Günümüzde online alışveriş yapan kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Dolayısıyla internette de büyük bir bilgi kirliliği meydana geliyor. En iyi ürünü bulmak ise günler ve hatta haftalar sürebiliyor. Türkiye’nin lider ürün inceleme platformu BuldumZ ise tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmayı başardı! Uzman editörlerle hazırlanan içerikler şeffaf ve doğru bilgilere ek olarak ürünlerle ilgili avantaj ve dezavantajları da içeriyor. Kullanıcılar ise içeriği inceleyerek bütçesine göre en iyi ürünü sadece 3 dakika içinde bulabiliyor.

BuldumZ Ürün İncelemelerini Nasıl Yapar?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte neredeyse her gün birkaç farklı marka ortaya çıkmaya başladı. Her marka kendi ürününü ön plana çıkarmak için çeşitli reklam ve tanıtımlar yapıyor. Büyük e-ticaret sitelerindeki kullanıcı yorumları, sosyal medyadaki deneyimler vb. birçok yerde tanıtım yorumları göze çarpıyor. Dolayısıyla yeteri kadar ürün araştırması yapmayan kullanıcılar yanlış ürün seçimi yapabiliyor. BuldumZ.com ise alanında uzman ve tecrübeli editörleri ile binlerce ürünü yapay zeka ile sınırlandırıyor ve sadece en iyileri paylaşıyor.

Sitenin adresi: https://buldumz.com

BuldumZ, ürün incelemelerinde şu maddeleri göz önünde bulunduruyor:

  • Ürünler, uzmanların deneyim ve bilgi alanlarına göre seçiliyor ya da BuldumZ ziyaretçileri içerik önerisi sunuyor,
  • Bahse konu olan ürünlerin tamamı yerli ve yabancı e-ticaret sitelerinden bulunuyor,
  • Yapay zeka ve algoritmalar eşliğinde editörler binlerce ürünü yaklaşık 90 – 100’e indiriyor,
  • 100 ürünün tamamı editörler tarafından inceleniyor,
  • Eleme yoluyla yaklaşık 30 ürün fiziki ortamda, yabancı kaynaklarla veya editör deneyimleriyle araştırılıyor,
  • Fiyat/performans başarısı, materyal kalitesi, teknik özelliği, markanın müşteri memnuniyeti oranı, yetkili servis ağı, iade/kargo/değişim sürecinde müşteriye yaklaşım vb. farklı kriterlerle ürün incelemeleri yapılıyor,
  • Son aşamada sadece en iyi 10 – 12 ürün listeleniyor.

BuldumZ.com Hangi Ürünleri İnceliyor?

Ev, okul, iş, gezi, kamp, eğitim, kişisel bakım, eğlence vb. yaşamın farklı alanlarına yönelik incelemeler BuldumZ tarafından yapılıyor. İhtiyacınızı gideren ve hayatınızı kolaylaştıran her ürün grubuna yönelik incelemeyi buldumZ.com’da inceleyebilirsiniz.

Örneğin, saçlarınız için en saç kesimi makineleri, köpeğiniz için en iyi mamalar, market alışverişiniz için en iyi online marketler, yatırımlarınız için gümüş hesabı olan bankalar vb. her konu BuldumZ’de yayınlanıyor. Üstelik ürün ve içerikte yer alan bilgilerin hemen hemen hepsi BuldumZ editörleri tarafından araştırılıyor, test ediliyor ve onaylanıyor.

BuldumZ’yi yakından tanımak için bir içeriğinden bahsedelim. En iyi lastik markaları içeriğinde markaların öne çıkan özellikleri, avantajları, dezavantajları ve modelleri yer alıyor. Aynı zamanda bütçe dostu fikirler ile hesaplı alışverişin ipuçları da sunuluyor. Bu sayede BuldumZ ziyaretçileri en iyisini dakikalar içinde buluyor. BuldumZ en iyi lastik içeriğini https://buldumz.com/en-iyi-lastik/ tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Geniş bir spektrumda ürün incelemesi yapan BuldumZ teknoloji, kişisel bakım, kripto para, yatırım, iş fırsatları, dershane ücretleri vb. zengin bir kategoriye sahiptir. Ayrıca sade tasarımına ek olarak basit bir kullanım sağlamayı da başarıyor. Bu sayede herkes aradığı ürünün en iyisini bulmak için zaman kaybetmek zorunda kalmıyor.

BuldumZ Ziyaretçileri Hangi Avantajlardan Faydalanabilir?

Zaman, hepimiz için oldukça değerli. Ayrıca hesaplı alışveriş yapmak da hepimizin en büyük hobileri arasında yer alıyor. İşte, buldumZ.com hesaplı alışveriş ve zaman avantajlarını bir arada sunmayı başarıyor. BuldumZ.com kullanıcıları siteyi ziyaret ederek yüzlerce ürünü günlerce araştırma zahmetinden kurtuluyor. Bu sayede hesaplı alışverişin kapıları da açılıyor.

BuldumZ ziyaretçileri birçok avantajdan faydalanıyor:

  • Karmaşık ve anlaması güç olan teknik özellikler dahi yalın ve akıcı bir yazıyla aktarılır,
  • Binlerce ürün arasından sadece en iyiler ziyaretçilere sunulur,
  • Ürünlerle ilgili gramaj, adet, teknik özellik, garanti süresi vb. detaylar paylaşılır,
  • Her ürün fotoğraflarla desteklenir,
  • Ürünlere yönelik sadece avantajlar paylaşılmaz, ziyaretçilerin en iyi alışverişi yapabilmesi için dezavantajlar da mutlaka eklenir,
  • Her gün güncel içerikler paylaşılır,
  • Yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi halinde daha önce hazırlanan içerikler yeniden güncellenir ve kullanıcılar en güncel ürünleri inceler,
  • Blog tadında yazılan yazılar keyifli bir okuma fırsatı sağlar,
  • Her ürün sadece alanında uzman editörler tarafından incelenir ve objektif yorumlar eklenir.

Yukarıdaki avantajlara ek olarak BuldumZ, ekonomik bir alışveriş keyfi de sunar. Ürünlerin alt kısmında uygun fiyatlı ve güvenilir alışveriş yapılabilmesi için en büyük e-ticaret sitelerinden link paylaşılır. Ziyaretçiler, bu linklere tıklayarak bütçe dostu alışveriş yapar.

Son derece kapsamlı ve ayrıntılı olarak sunulan içerikler, BuldumZ ziyaretçileri için özeldir. Marka ve ürünlere ait bilinmeyen özelliklerden de mutlaka bahsedilir. Çok yönlü olarak yapılan incelemeler sayesinde kullanıcılar hem ekonomik hem de eğlenceli bir alışveriş gerçekleştirir.

BuldumZ, ücretsiz bir platformdur ve kısa süre içinde yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Her geçen gün daha geniş bir kitleye ulaşmayı başaran BuldumZ, hem alışveriş çılgınlarına hem de ekonomik alışveriş yapmak isteyenlere hitap ediyor!