Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Xiaomi tema uygulamasından ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve beraberinde en yaygın uygulamalara ve yardımcı programlara farklı widget'larla dolu bir kilit ekranı getirecek FusionX ile sizleri tanıştırıyoruz.



Aşağıda görebileceğiniz gibi FusionX ile kilit ekranında, bulunduğumuz konumdaki güncel tarih ve saati sizlere gösterebilecek. Ayrıca kilit ekranından el fenerine ve hatta WhatsApp ve Telegram mesajlaşma uygulamalarına doğrudan erişim sağlayabileceksiniz.

Ama bütün bunlar burada bitmiyor. Ayrıca, bu tema bize kilit ekranından gerçekleştirdiğimiz adımları ve oynatıcıya doğrudan erişimi de gösterecek. Tüm bunlar, temanın geri kalanın da olduğu gibi aynı tasarım çizgilerine tamamen bağlı kalarak entegre bir şekilde gerçekleşiyor.



Tabii ki Xiaomi, Redmi veya Poco markalı telefonlarınızda bölgelerinize bağlı ROM çeşitliliğinden ötürü, bu temaya erişebilmek için bölgenizi Hindistan olarak değiştirmeniz gerekecektir.

Bu tema ile telefonlarınıza biraz çeşitlilik katmış olmanız günlük olarak kullandığımız cihazlar için çok farklı deneyim olacaktır. Tema MIUI 12 ve üstü arayüz çalıştıran bütün telefonlarla uyumludur. 14MB büyüklüğündeki temayı indirebilmek için sizlere iki farklı link sunacağız. Bu linklerden birisi resmi Xiaomi tema mağazası linki olurken diğer link ise temanın MTZ uzantılı dosyası olacak.

Resmi tema mağazası için buraya tıklayabilirsiniz. Dosyayı indirmek için ise buraya tıklamanız yeterli.