Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Teknolojik cihazların ısınma sorunu geçtiğimiz 2-3 yıl önce neredeyse tarih oldu diyebiliriz. Ancak bugün OnePlus'ın yeni canavarı OnePlus 9 Pro aşırı ısınma sorunu ile gündeme gelmeyi başarı. OnePlus 9 Pro'yu satın alanlar, iki farklı durumda telefonlarının ısındığından şikayet etmeye başladı.

Telefonun şarj olurken aşırı ısınması uzun bir süre önce çözülmüştü. Ancak OnePlus 9 Pro ile bu sorun yine ortaya çıktı. Kullanıcılar telefonun şarj olurken kullanılmayacak derecede ısındığını belirtiyor. Muhtemelen bu sorun hızlı şarjdan kaynaklanıyor ve güncelleme ile düzeltilebilir.

İkinci senaryo ise 4K ve 8K video çekim sırasında patlak veriyor. 4K ve 8K çözünürlüğünde video çekerken telefonun gereğinden fazla ısındığı söyleniyor. Yine bu sorun güncelleme ile çözülecek gibi görünüyor.



Güncellemeler konusunda elini çabuk tutan OnePlus'ın, Nisan ayında bu sorunları çözmesi bekleniyor. Türkiye pazarına henüz "resmi" olarak giriş yapmayan OnePlus 9 ailesinin bu yıla damga vuracağını belirtelim. Özellikle Hasselblad imzalı lenslerin kamera konusunda büyük bir devrim yaratması bekleniyor.