Her hafta olduğu gibi bu haftada yayınlanan en yeni fragmanları sizler için bir araya getirdik.

Dizi ve film tutkunları için derlediğimiz bu hafta yayınlanan en yeni 6 fragmanı sizler için sıraladık. Keyifli seyirler.

Mini belgesel serisi formatında ekrana taşınan "Formula 1: Drive to Survive", bol ödüllü "Amy" ve "Senna" belgesellerinin yapımcısının imzasını taşıyor. Formula 1'in perde arkasında yaşananların izini süren belgesel dizi, seyirciyi sürücülerin gündelik hayatta karşılaştıkları durumlarla ve yarış pistlerinde yaşadıkları olaylarla buluşturuyor.  İlk sezonu çok beğenilen belgeselin ikinci sezonu 10 bölüm ile izleyiciyle buluşacak. Mini belgesel serisinin ikinci sezonu 28 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak.

Vivarium evli bir çifte odaklanıyor. Yeni bir eve taşınmak için gizemli bir emlakçıyı takip eden çift kendilerini korkutucu bir labirentte bulur. Birbirinden farkı olmayan evlerin bulunduğu labirentte mahsur kalan çift, bu dünyadan olmayan bir çocuğu büyütmek zorunda kalacaktır. Vivarium, 17 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek.

Bir dram filmi olarak hazırlanan The Secret: Dare to Dream isimli yapım, Rhonda Byrne'nin 2006 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlandı. Katie Holmes, Josh Lucas, Jerry O'Connell ve Celia Weston'un başrolde yer aldığı yapımın yönetmenlik koltuğunda Andy Tennant oturuyor. The Secret: Dare to Dream, 17 Nisan 2020'de vizyona girecek.

30’lu yaşlarındaki bir kadın, bir yıl boyunca aşk ve aşk acısına maruz kalır. Bu süreçte yaşadığı ani olaylar, kadının hayatın sırlarını çözmesine yardımcı olur. Endings, Beginnings filmi, 1 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.

Ülkemizde vizyon tarihi henüz belli olmayan The Roads Not Taken, bir baba ve kızın, 24 saatlik bir süreçte yaşadıklarına odaklanıyor. Leo, mental sorunları olan bir adamdır. Bu durum sadece onun hayatını etkilemekle kalmaz kızı Molly’yi de derinden etkiler. Baba kız, yaşadıkları sorunlarla başa çıkmaya çalışırken birbirlerinden güç almaya çalışır. Ancak Leo'nun paralel hayatlar yaşaması ve bu hayatların zihninde kesişmeye başlaması işleri içinden çıkılmaz bir hale sokar.

Liza Marklund ve James Patterson'ın yazarı olduğu 2010 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşturulan aynı isimli romandan beyaz perdeye aktarılan filmin senaryosunu da Marklund ve Patterson kaleme aldı. Filmde rol alan Jeffrey Dean Morgan Jacob Kanon isimli karaktere hayat veriyor. Kanon, New York'lu bir dedektifi canlandırıyor. Dedektif, kızını öldüren katilin peşine düşerek büyük bir kovalamacaya adım atıyor. Jamke Janssen ise, ölen kızın annesi olan Valerie Kanon'a hayat veriyor. Filmde; Avrupa'da birçok yeni evli çift, arkasında hep aynı izi bırakan cinayetlerle karşı karşıya kalıyordur. Kanon'un kızı da balayı sırasında öldürülmüştür. Kanon da İskandinav bir gazetecinin yardımı ile olayı çözmeye çalışacaktır. The Postcard Killings, 13 Mart 2020'de vizyonda olacak.