Asus’un yeni nesil oyun odaklı dizüstü bilgisayar modeli TUF Gaming A15 F506 sunduğu performans ve fiyatıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başaran bir ürün.

Oldukça şık bir tasarıma sahil olan TUF Gaming A15 F506, ne aşırı keskin hatlara sahip, ne de basit bir çizgiye. Asus bu modelinde tasarım çizgisini çok kararında bir noktada konumlandırmış.

TUF Gaming A15 F506’ya dışarıdan baktığınız zaman içerisinde nasıl bir güç saklı olduğunu az çok kestirebiliyorsunuz. Oyuncuların beklentilerine göre şekillendirilen TUF Gaming A15 F506 genel itibariyle başarılı bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Bizlere inceleme için gelen model içerisinde AMD tarafından üretilen 4. nesil Ryzen 7 işlemci bulunuyordu. Bu işlemci yaptığımız bir benchmark testinde Intel’in 10. nesil i7 işlemcisinden yüksek puan almayı başardı. Dolayısıyla işlemciye karşı bir ön yargı beslememenizi tavsiye ederiz.

Farklı donanım seçenekleri de var

Ayrıca cihazın içerisinde yer alan Nvidia logosu taşıyan RTX 2060 GPU ünitesinin de beklentileri sonuna kadar karşıladığı söylemek mümkün. Bu bilgisayarın farklı ekran kartı ve  Ryzen 4800 / 4900'lü işlemci seçeneklerine sahip modellerinin bulunduğunu da belirtelim. 

Asus'un bu bilgisayarı askeri sınıf kalitesi sunan sağlamlık testlerinden geçmiş ve bu sertifikayı almış bir kasaya sahip. Bilgisayarın bir diğer özelliği ise yukarı da bahsettiğimiz gibi geniş donanım konfigürasyon seçenekleri (RAM, depolama ekran kartı gibi fiyata göre değişen seçeneklerde çokça alternatif bulmak mümkün) sunuyor olması.

Kendi kendini temizleyen ve toz tutmayan soğutma ve fan teknolojisi, kolay upgrade edilebilsin diye kolay açılabilen arka kapak tasarımı da bu özelliklerinden sadece birkaçı. 

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Asus logosu taşıyan bu fiyat performans odaklı dizüstü bilgisayarın video incelemesi ile baş başa bırakalım.

Dilerseniz Asus TUF serisinin fiyatına ve satın alma linkine buradan göz atabilirsiniz.

Ürünle ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için Teknolojioku YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.