Uluslararası bir casusluk filmi olarak nitelendirilen Tenet filminin fragmanı yayınlandı. Fragman, filmin bizlere neler vaadettiğini gözler önüne seriyor. Daha öncesinde birçok başarılı filme imza atan ünlü yönetmen Cristopher Nolan’ın son yapımı 17 Temmuz 2020 tarihinde beyaz perdeye çıkıyor. Filmin aksiyon türünü sevenler için ideal olduğu söylenirken, konusu hakkındaki detaylar da su yüzüne çıkıyor.  

Tenet kelimesinin anlamı, İngilizce’de öğreti, inanç ve ilke gibi anlamlara geliyor. 17 Temmuz’da gösterime girecek olan yapımın dağıtımcısı Warner Bros da çıkan haberleri doğrulayarak filmin uluslararası casusluk dünyasında geçen bir macera filmi olduğunu ifade etti. John David Washington, Robert Pattinson ve Sir Kenneth Branagh gibi ünlü oyuncular Tenet’in kadrosunda yer alıyor.

Cristopher Nolan’ın son filmi sinema salonlarında gösterime girecek ve bu durum sinema salonu işletmecilerinin yüreğine adeta su serpen bir gelişme oldu. Çünkü özellikle son zamanlarda bazı yapımcıların filmleri sinema salonları yerine internet üzerinden yayınlamayı tercih ediyordu. Daha önce  Inception, Interstellar, Dunkirk ve Dark Knight üçlemesi gibi filmleri yöneten Nolan’ın son filmi merakla bekleniyor.