Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Kripto para borsalarında herkesi telaşlandıran olay bugün bir kez daha yaşandı. Thodex skandalından sonra herkes bu borsalara temkinli yaklaşmaya başlamışken, bugün dünyaca ünlü ve ülkemizde de hizmet veren Binance para çekme işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

Binance hesaplarından para çekmek isteyen kullanıcılar hata mesajı ile karşılaşıyor. Bu mesajın neden kaynaklandığı ise kısa süre içerisinde resmi olarak açıklandı. Binance'tan gelen açıklamalara göre para çekme işlemleri geçici olarak durdurulmuş.

Binance'tan gelen açıklamada; "Tüm para çekme işlemleri tarihinde geçici olarak askıya alındı. Ekibimizin üzerinde çalıştığından emin olabilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler ve sabrınız için teşekkür ederiz. Bir para çekme talebi gönderirseniz, bir kuyruğa eklenecektir. Ancak bu sorun çözülene kadar işleme alınmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Bu tip para çekme olaylarının geçici olarak askıya alınması ile sık sık karşılaşıyoruz. Muhtemelen sistemde bir sorun yaşandı ve para çekme işlemleri bu sebepten dolayı askıya alındı.

Binance Ocak 2018 itibarıyla, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda yer alıyor. Bu büyüklükte bir firmanın skandallara imza atmayacağı düşünülüyor. Para çekme işlemleri düzeldiğinde sizlere bilgi veriyor olacağız. Teknolojioku.com'u takipte kalın.