Bilindiği üzere ülkemizdeki bazı marketler piyasa fiyatının çok altına teknoloji ürünleri satıyorlar. Bu kimi zaman bir drone, kime zaman kablosuz kulaklık, kimi zaman ise bir telefon olabiliyor.

Hatta bazı marketlerin Playstation 4 sattığını bile gördük. Geçtiğimiz günlerde Bim, 13 Ocak'ta yani bugün Steel Series ekipmanları satacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın akabinde insanlar beklemeye başladı.

Çünkü Bim'in yayınladığı broşürdeki fiyatlar piyasa fiyatının 250 TL altındaydı. Doğal olarak fırsat bu fırsat diyerek yüzlerce kişi Bim mağazalarının önünde kuyruk oldu.

Sabah mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte genci yaşlısı Steel Series ürünleri için adeta birbirlerinin üzerine tırmandı. Bir mağaza kamerasına takılan görüntüler ise Survivor'ı anımsattı.

Dilerseniz bu görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere insanlar Steel Series ürünlerini alabilmek için Survivor'daki yarışmacılar gibi engellerin altından girip, üstünden atlıyorlar. Hızlı ve çevik olanlar mağazalara sınırlı sayıda gelen ürünleri kapmış oluyor.

Tabi ki herkes bu ürünleri kullanmak için almıyor. Zira ürünü Bim'den alan pek çok kişi LetGo üzerinden de ilan açmış durumda. Aldığı paranın 100 - 150 TL üzerine satarak kısa günün karını kovalama peşindeler.

Bu görüntüler ABD'de Black Friday zamanı yaşanan görüntüleri anımsatıyor. Görünen o ki insanların indirimli ürünlere verdiği tepkiler pek değişmiyor. Gerçi daha önce böyle hoplamalı, zıplamalı bir yarış da görmemiştik. Bu da ilk oldu.