Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Gerek iş hayatının, gerekse boş zamanlarımızın vazgeçilmezi kahveler diyebiliriz. Özellikle de teknoloji, yazılım ve benzeri bir işle uğraşıyorsanız, klavyenizin hemen yanında bir fincan kahve olmazsa olmazlar arasında yer almalı.

Kahvenin faydalarını saymakla bitiremeyiz. Fakat bizler için en cazip yönü dikkatimizi toplamamızı sağlaması diyebiliriz. Peki bunun için damak tadınıza uygun olan kahve hangisi?

Normal şartlarda kahve denildiğinde zihninizde tek bir lezzet, tek bir tat oluşabilir. Tabi ki henüz Normal Coffee ile tanışmadıysanız.

Bizler de Normal Coffee ile yeni tanıştık diyebiliriz. Normal Coffee’nin internet adresini ziyaret ettiğinizde sizleri Honduras’tan Guatemala’ya kadar pek çok bölgeden özenle seçilmiş çeşitli aromalar karşılıyor.

İşin güzel yanı ise bu aromaların damağınızda bırakacağı tadın açıkça belirtilmiş olması. Örneğin Guatemala’dan gelen çekirdeklerde kiraz, elma, çikolata aromaları baskınken, Honduras’tan gelen çekirdeklerde ise ahududu, ceviz ve çam aromaları ön plana çıkıyor.

Eğer hangisini alacağınıza karar veremezseniz, küçük paketlerden oluşan bir tadım sepeti almanızı tavsiye ederiz. Böylece hangi kahvenin aroması size daha hoş gelirse yola onunla devam kararı alabilirsiniz.

Bizim favorimi ise daha yumuşak bir içime sahip olan Guatemala oldu. Elbette burada temel unsur sizin kahveyi nasıl sevdiğiniz. Eğer daha sert birşeyler arıyorsanız o zaman farklı ülkelerin çekirdeklerini de tadımlamanızı tavsiye ederiz. Şimdiden afiyet olsun…