Dün geceden itibaren BBP Aydın İl Binasına ziyarete gelen AK Parti Aydın Milletvekilleri ve MHP Aydın İl Teşkilatı"nın ardından bugün de DSP Aydın İl Teşkilatı, BBP İl Teşkilatı"nı ziyaret etti. Ziyarete DSP Parti Meclis Üyesi Önder Aksakal, DSP Aydın Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Özmen, DSP Aydın İl Başkanı Sümer Büyükyurt ve partililer katıldı.
Kendilerini ziyaret eden tüm siyasilere teşekkür eden BBP Aydın Belediye Başkan adayı Mehmet Yeter, dualar ederek Allah"tan ümitlerini kesmediklerini söyledi. Arama çalışmaları sırasında imkanların gerektiği gibi kullanılmadığını iddia eden Yeter, “Olayın üzerinden 18-20 saat geçti olayın yeri hala belirlenemedi. Devlet, topraklarının bir karışını bu sürede ulaşamıyorsa bunda bir zafiyet vardır. Devletin imkanları bu zorlukları aşabilecek konumdadır. Devlet imkanlarıyla kaza yerinin bu saate kadar tespit edilmiş olması gerekirdi. Devlet imkanlarını tam olarak kullanmıyor. Yok, olumsuz hava koşullarıymış, yok yüksek dağlarmış bunların hepside bahaneden başka bir şey değil. Biz yinede helikopterde bulunan altı canın sağ olduğunu ümit ediyoruz. Ve dualarımız onların kurtulması yönünde. İnşallah yüce Allah"ımız enkazda bulunanları koruması altına alır” dedi.
DSP Parti Meclis Üyesi Önder Aksakal da, tek arzularının helikopterdeki Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin sağ salim bu kazayı atlaması olduğunu ifade etti.