Toplantıda gündemdeki 4 madde görüşüldü. Gündemin ilk maddesinde Belediye ve bağlı kuruluşlar ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro ilke ve standartlarına dair yönetmelik uyarınca kadro iptal ve ihdası konusu görüşüldü. Konuyla ilgili olarak Yazı İşleri Müdürü Nalan Salan açıklamalarda bulunurken, madde oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin ikinci maddesinde ise Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç satın alımı konusu ele alındı. Konuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü açıklamalarda bulunarak “Belediyemiz hizmet kalitesinin artması ve gelişmesi sebebiyle araç ihtiyacı doğmaktadır. Bu hizmetlerin sağlanması için araç kiralama işlemi de yapılmaktadır. 2009 mali yılında Belediye olarak kiralık araçlara 252 bin 418 lira ücret ödedik. 2010 mali yılı içinde araç kiralama işi yapılmıştır. Bu kapsamda kiralama yerine belediye bünyesinde çalıştırılması için 1 adet binek, 5 adet kamyonet toplam 6 aracın alınması gereği doğmuştur” dedi. Madde belediye meclis üyelerinin kiralama ücretleri ve araçların satın alımları için gerekli olan miktar üzerinde tartışmaları sonucunda 7 evet, 5 ret ve 1 çekimser olmak üzere oy çokluğuyla kabul edilirken, CHP kanadından Osman Ayyıldız ret, Özlem Aydın ise çekimser oy kullandı.
Gündemin Üçüncü maddesinde ise Didim Mal Müdürlüğünün yazısı ele alındı. Konu komisyona havale edildi.
Gündemin Dördüncü maddesinde ise Belgin Çelik, Tahsin Kurt, Yunus Aslan, Mehmet Yüksel Önez ve Ufuk Döver imzalı dilekçe görüşüldü. Dilekçede bir kooperatifinin çekme mesafesiyle ilgili durum ele alındı. Dilekçede dile getirilen çekme mesafesi talebi oy birliğiyle ret edildi.