Son haftalarda özellikle deplasman maçlarından alınan olumsuz sonuçlarla gurupta küme kalma mücadelesi verir hale gelen Aydınspor"a Özlem Çerçioğlu"ndan ümitlendirici açıklamalar geldi. Takımın kümede kalması durumunda gelecek sezon öncesi takım üzerinde ciddi çalışmalar yapmak istediklerini ifade eden Özlem erçioğlu, takıma maddi ve tesis olarak çeşitli imkanlar sunacaklarını belirtti.
Öncelikle başarı için güçlü bir yönetimin oluşturulması gerektiğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Öncelikle yapmamız gereken olay bütün Aydınlıları heyecanlandırıp ayağa kaldıracak, Aydınspor'u özlenen günlerine geri getirecek çalışmaların startını vereceğiz. İnşallah bu süreç uzun sürmeyecek. Hukuk kurallarını çiğnemeden, belediyenin Aydınspor'a sunabileceği hangi imkanlar varsa hiçbir şeyden kaçınmayıp, Aydınsporumuzun hedefini Süper Lig olarak belirleyip, bu hedefe yakalamak için çaba sarf edeceğiz. Denizli yolu üzerinde yeni ve modern bir tesis projemiz var. Seçimden önce ne söz verdiysek olacak. Kimse merak etmesin, yeter ki bu sezon ligde tutunalım” şeklinde konuştu.
TFF 3. ligin Aydınspor"a yakışmadığını dile getiren Özlem Çerçioğlu, Aydınlıların 6-1"lik Fenerbahçe galibiyetinden daha çok övünecek şeyleri olması gerektiğini kaydetti.