Ziyarete Türk Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Efendi Barutçu"ya Türk Ocakları Aydın İl Başkanı Eyüp Doyuran eşlik ederken; Türk Ocakları heyeti AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve AYTO yönetim kurulu üyesi Ender Kılıç tarafından karşılandı.
Türk Ocakları"nın 1912 yılında kurulduğunu hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Efendi Barutçu, kuruluşundan bugüne kadar geçen süreç içerisindeki çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Ziyaret ettiğimiz tüm illerde Ticaret Odalarını ziyaret ediyoruz. Ticaret Odalarını çok önemsiyoruz. Türk Ocağı Genel Başkanımız Nuri Gürgür, aynı zamanda Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini yürütüyor. Türkiye"den yurtdışına ihracat yapan iş adamlarımızı takdir ile karşılıyoruz.Ticaret Odaları ülkemizin kalkınmasında çok önemli bir görev üstleniyor” dedi.
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu da, “Türk Ocakları"nın çalışmalarını ülkemiz ve Aydın genelinde izliyorum. Çalışmalar memnuniyet vericidir. Türk cumhuriyetleri tarihten gelen bağımızın da ekonomik anlamda geliştirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu. -iha