Son olarak Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen "Nesilden nesile omuz omuza" sloganıyla gerçekleştirilen geleneksel baloya katılan Nouma, geceye siyah beyaz bir at üzerinde giriş yaparak şov yaptı.
Kuşadası Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından Aqua Fantasy Su Parkı'nda gerçekleştirilen yemeğe Kuşadası Beşiktaşlılar yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin yanı sıra Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çakmak, Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şenay Taşkın, Beşiktaş'ın unutulmaz efsane kaptanı Sanlı Sarıalioğlu, Beşiktaş şarkıları ve Beşiktaş marşlarını yapan Birol Can ve Beşiktaş Çarşı Grubu Amigosu Alen Markaryan ile çok sayıda Beşiktaşlı katıldı. Beşiktaşlılar balosu renkli görüntülere sahne olurken, Pascal Nouma yaptığı şov ve hareketlerle geceye renk kattı. Baloya siyah beyaz bir at üzerinde gelen Pascal Nouma, taraftarlar, hayranları ve davetlilerden alkış aldı. Hayranları ve taraftarlar Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.
Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Suphi Aktağ'ın açılış konuşması ile kutlamalar başladı. Aktağ'ın ardından konuşan Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncusu Pascal Nouma, "Fransa'da doğan oğlum var o da inşallah on yıl sonra Beşiktaş'ta futbol oynar yani benim gibi Fransa'da doğup Beşiktaşlı olur" dedi.
Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan da bir konuşma yaptı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen gecede davetliler bir ağızdan Beşiktaş marşını seslendirdi. Kuşadası Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu tarafından Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan ve Pascal Nouma'ya plaket verildi. Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan da Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'ne hediye verdi. Gecenin sonunda Aqua Fantasy mutfağında hazırlanan dev siyah beyaz pasta kesildi. -iha