Kaza; dün akşam saat 20.45 sıralarında E-87 Aydın-Denizli karayolunun Umurlu beldesine bağlı İmamköy köyü yakınlarındaki bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli'den Aydın yönüne seyir halinde olan Recep Ö. yönetimindeki 26 TL 312 plakalı kamyonet, İmamköy mevkisine geldiğinde karanlıktan fark edemediği ve aniden önüne çıkan aynı yöne seyir halindeki Mehmet Eren yönetimindeki motosiklete çarptı.
Kazada çarpmanın etkisiyle asfalt zeminde sürüklenen motosiklet sürücüsü Mehmet Eren ile motosiklette birlikte bulunduğu oğlu Erol Eren ağır yaralandı. Aniden meydana trafik kazası sonrası bölgede 2 ayrı maddi hasarlı trafik kazası daha meydana geldi. Kaza sonrası karayolunun tek şeridi trafiğe kapanırken; trafik tek şeritten kontrollü olarak verildi.
Kazada ağır yaralanan baba ve oğlu, bölgeye sevk edilen iki ayrı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken; durumları ağır olan yaralıların hayatta kalabilmesi için 112 Acil Servis ekipleri büyük bir mücadele verdi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan talihsiz baba oğul tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.