AYTO Konferans Salonu"nda düzenlenen Etkili ve Hızlı Okuma Teknikleri” konulu eğitim seminerine MPM Eğitim Bölüm Başkanı Yıldız Ulucan Artar konuşmacı olarak katılırken; eğitim seminerini SGK İl Müdürü Yavuz Poyraz, İŞKUR İl Müdürü Zafer Alıcı ve AYTO yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve çok sayıda davetli izledi.
MPM Eğitim Bölüm Başkanı Yıldız Ulucan Artar, eğitimin amacının daha önceki okuma süresine kıyasla, kişilerin çabukluk kavrama ve belleme yeteneklerini geliştirerek dakikada okudukları kelime sayısını ve anlama düzeyini artırmak olduğunu kaydetti.
Etkili ve Hızlı Okuma Teknikleri konulu eğitimin her yaş grubuna faydalı olduğunu kaydeden AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, MPM ile işbirliği neticesinde düzenlenen eğitimlerin bugün itibariyle ara verildiğini, Eylül ayında yapılacak dört eğitim daha olduğunu kaydetti. Dokuzlu, “Eylül ayında düzenlenecek olan Süreç İyileştirme ve Sorun Çözme Teknikleri, Etkili Rapor Hazırlama Teknikleri, İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi ve performans Yönetim Sistemi konulu eğitimlere tüm Aydınlıları bekliyoruz” dedi. iha