Köşk Necati Ünal Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Köşk İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Ülgen, AYTO yönetim kurulu ve Köşk"te bulunan AYTO üyeleri katıldı.
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, iftar yemeğine gelen konuklara teşekkür etti. iftar sofrasında hurmanın yerine kuru incir verilerek Ticaret Borsası"nın başlatmış olduğu "İftar sofrasında incir" kampanyasına destek veren Ticaret Odası yakında Çin Karpuzlu ve Aydın Merkezde de iftar sofrası kuracağı öğrenildi.
Dokuzlu, Ramazan ayının insanları birbiriyle kaynaştırıcı, birleştirici mübarek bir ay olduğuna dikkat çekerek; “Geçtiğimiz günlerde üyelerimizle birlikte olduğumuz iftar yemeklerini Koçarlı ve Germencik"te yaptık. Bugün incir ve zeytin ihracatçısının bol olduğu Köşk ilçemizde üyelerimizle buluşmalarımıza vesile olan iftar sofrasındayız. Birçok riski göze alıp ihracat yapma kolay iş değil. Bu nedenle ihracat yapıp ülkemize ilimize dövüz getirisi yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. AYTO olarak bu yıl ramazanda üyelerimizin ayağına Aydın"ın bütün ilçelerine gitmeyi planladık. Düzenlediğimiz iftar yemeklerinde üyelerimizle buluşup kaynaşarak, onlarla birlikte sohbet ediyoruz hem de onların sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.