Germencik"te düzenlenen iftar yemeğinde AYTO yönetimi Germencik"teki üyeleri ve aileleriyle buluştu.
Germencik Belediye Meydanı"nda düzenlenen halka açık iftar yemeğine AYTO yönetim kurulu ve Germencik"teki AYTO üyeleri ile birlikte Germencik Kaymakamı Resul Çelik, Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, Aydın Belediyesi Başkan Yardımcısı Kamil Kaya, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız ve AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu katıldı. İftar yemeği sohbet ortamında gerçekleşirken, AYTO yönetim kurulu üyeleri Germencik"teki AYTO üyelerinin sorunlarını dinledi.
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, iftar yemeğine gelen konuklarıyla özel olarak ilgilendi. AYTO"nun iftar yemeklerinde yenilen iftariyelikler menüsünde her zamanki gibi kuru incir, ceviz, kuru kayısı gibi Aydın"ın ülke genelinde söz sahibi olduğu ürünlerin bulunması dikkat çekti. Dokuzlu, Germencik Kaymakamı Resul Çelik"e incir ikram etti.
Dokuzlu, Ramazan ayının insanları birbiriyle kaynaştırıcı, birleştirici mübarek bir ay olduğuna dikkat çekerek; “Geçtiğimiz günlerde üyelerimizle birlikte olduğumuz iftar yemeklerini Koçarlı ilçemizde başlatmıştık. Bugünde 240 AYTO üyesi bulunan Germencik ilçemizdeyiz. AYTO olarak bu yıl ramazanda üyelerimizin ayağına Aydın"ın bütün ilçelerine gitmeyi planladık. Düzenlediğimiz iftar yemeklerinde üyelerimizle buluşup kaynaşarak, onlarla birlikte sohbet ediyoruz hem de onların sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.