Aydın Belediyespor yaptığı genel kurulla adını Aydınspor 1923 yaptı.
Aydın Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen Genel Kurulun Divan Başkanlığını Aydın Esnaf Odaları Başkanı Hulisi Akşit yaptı.
Mevcut Aydınspor ise varlığını sürdürmeye devam ederken Aydın"da ikinci bir Aydınspor doğmuş oldu.
Genel kurulda Aydınspor 1923 Kulübü Başkanlığına seçilen Ahmet Gümüş, “Aydınspor adını zirveye çıkarmak için bu yola başvurmak zorunda kaldık. 17 kişiden oluşan yönetim kurulumuzda ilk iş olarak önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacağız. Daha sonrasın BAL Liginde iddialı bir takım oluşturmak için çalışmalara başlayacağız. Büyük bir ihtimalle geçen yıl Aydın Belediyespor"u Bölgesel Lige çıkaran Mesut Toros hocamızla yola çıkacağız. Grubun en iyi futbolunu oynayan bir takımla yola çıkacağız. BAL Liginin futbolu ile acı veren takımı olacağız” dedi.
Yapılan genel kurulda Aydınspor 1923 Kulübünün yönetim kuruluna; “Ahmet Gümüş (Sanayici), Hulisi Akşit (Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı), Eşref Dikmen (İş Adamı), Ali Rıza Tosun (Beyin Cerrahı), Ahmet Kızılkaya (İşadamı) Cavit Tığ (İş Adamı) Ali Bahadır Bilgin (işletmeci) Suat Deniz (Gazeteci), Hürrem Şahinci (Avukat) Cenk Atay (İşadamı), Simay Parmaksız (Otomotivci), Fatih Dereli (Eski futbolcu) Murat Kavas (Emekli Subay), Hasan Kiriş (İş Adamı) Okan Yalçın (Halk Otoları Koop. Başkanı) Bekir Çeker (Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü) iha