Sorunun çözümü için kulüp yönetimi Başkan Çerçioğlu"nu ziyaret etti. Ziyarette, Aydınspor tesislerinin bakıma alınması nedeniyle, takımın Belediye"ye ait İlhami Ortekin Spor Tesislerinde çalışması, tadilatın bitiminden sonra takımın tekrar Hüseyin Aksu Tesislerine dönmesi kararı alındı.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Aydınspor kongresinde başkanlığa gelen Ufuk Gezeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nu ziyaret etti. Ziyarette Aydın Belediyesine geçen Aydınspor Hüseyin Aksu Spor Tesisleri"nden takımın çıkarılıp çıkarılmayacağı da görüşüldü. Bir haftadır takımın tesislerden çıkarılacağı yolundaki iddialarda bu ziyaretle son buldu.
Aydınspor"u kesinlikle tesislerden çıkarmak gibi bir niyetlerinin olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınspor"un Aydın kentinin takımı olduğunu belirterek, kulübün tesisleri kullanmaya devam edeceğini söyledi. Ziyarette tesislerin çok kötü durumda olduğunu ve bu nedenle tesisleri bakıma alacaklarını söyleyen Aydınspor Bakanı Ufuk Gezeroğlu, bu tadilat süresince takımın çalışacağı yer konusunda belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"ndan yardım istedi. Bunun üzerine Aydınspor"un tadilat süresince Aydın Belediyesine ait İlhami Ortekin Spor Tesislerinde çalışabileceği belirtildi. Tesislerdeki tadilatın tamamlanmasının ardından takımın tekrar Hüseyin Aksu Tesislerine dönmesi kararlaştırıldı.
Ziyaret sonunda Aydınspor Başkanı Ufuk Gezeroğlu, sorunun çözümünden dolayı Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na teşekkür ederken, yanında getirdiği üzerinde Özlem Çerçioğlu"un ismi yazılı 9 numaralı formayı Başkan Çerçioğlu"na hediye etti.