Aydın Belediye Meclisi üyesi Şuayip Yeğen ve Hediye Aysun Yeğen’in kızı Aybüke Nur Yeğen, Sadettin Kenkaya ve Gülfisar Kenkaya’nın oğlu İbrahim Kenkaya ile düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
20120206ay515278_01.jpgAkarsu Park düğün salonunda düzenlenen törene Aydın Valisi Kerem Al ve eşi Beyhan Al, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, İzmir’in Seferhisar İlçe Kaymakamı Şakir Erden, Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi Baki Karaer, Çine ve Karacasu Müftüleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy muhtarları ve kalabalık bir davetli topluluğun katıldı.
20120206ay515278_04.jpgEfelerin halk oyunları ile semazenlerin yaptığı semah gösterileri davetlilerden bol alkış aldı. Düğünde Aydın Valisi Kerem Al ve Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden nikah şahitliği yaptı. Ankara’da bir firmada bilgisayar yazılım mühendisliği yapan damat İbrahim Kenkaya, oynadığı Aydın zeybeği ile davetlilerden alkış aldı.
Nikah töreninde şahitlik yapan Vali Kerem Al, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek, “Gençlerimizi şunu hatırlatmak istiyorum; anlayışı fedakarlığı akıllarından hiç mi hiç çıkarmasınlar. Bir yastıkta bir ömür tüketmelerini istiyorum ve gençlerimize iki cihan saadeti diliyorum” diye konuştu.
Kızının düğününde oldukça duygulandığı görülen Menderes Demokrasi Derneği, Aydın Tüm Gayri Menkul ve Komisyoncular Derneği Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Şuayip Yeğen de, “Baba olmak ve düğünle evladını evlendirmek büyük bir mutluluk. Tüm babaların aynı güzel duyguları paylaşmalarını diliyorum” 

20120206ay515278_02.jpg