Yan yatan otomobilde sürücü ile birlikte yaralanan yolcu itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılırken, hastaneye kaldırılan sürücü ve yolcu müşahede altına alındı. 

Aydın Denizli karayolu İmamköy Kavşağı yakınlarında medyana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Özel aracın takla artması sonrası meydan gelen kazada araçta sıkışan sürücü ve yolcu uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. İtfaiye ekipleri tarafından yan yatan aracın tavanı kesildikten sonra yaralıya ulaşılırken kaza nedeniyle Denizli-Aydın karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre İsmail Y.’nin kullandığı 09 EN 972 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip önce orta refüje çarptı. Ardından takla atarak yaklaşık 100 metre ileride yan yatarak durdu. Kazayı görenlerin yardımı ile Mehmet Y. isimli yolcu araçtan çıkarılırken, sürücü İsmail Y. bir türlü çıkarılmadı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araç kesilerek çıkarılan sürücü de hastaneye kaldırıldı.

Hurdaya dönene araçtan iki kişinin çıktığını görenler gözlerine inanamzken, jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.