Daha önce Pınarbaşı Mevkii"nde bulunan gazinolar nedeniyle çevredeki evlerde özellikle yaz akşamları çekilmez hale gelirken, şimdi de aynı sorunu Ata ve Ilıcabaşı Mahallesi sakinleri yaşamaya başladı. Tüm mahalleyi inleten yüksek sesli müzikler ve sahne ışıkları nedeniyle Tekstil Kavşağı ile Jandarma Kavşağı arasında kalan Aydın-Denizli Karayolu üzerinde araç kullananlar ciddi tehlike yaşamaya başladı.
Forum Aydın"da hafta sonları düzenlenen etkinlikler, Aydın"da eğlenceyi doruk noktasına ulaştırırken, yüksek desibelli yayınlanan müzik nedeniyle çevre sakinlerini zor anlar yaşatmaya başladı. Özellikle hafta sonları ciddi sıkıntıya neden olan gürültü kirliği hem çevre sakinlerinin hem de yoldan geçenlerin sıkıntı yaşamasına neden oldu.
Trafiğin oldukça yoğun olduğu Aydın-Denizli Karayolu"nun hemen yanında düzenlenen konser ve benzeri eğlencelerde, tüm çevreyi saran yüksek sesli müzik nedeniyle yoldan geçen sürücüler ciddi sürüş zorluğu yaşadıklarını belirttiler. Müzik sesi nedeniyle yolda seyir halindeyken, diğer araçların korna ve ışık uyarılarının duyulamadığı yolda sürücüler önlem alınmasını istediler.

KAZA OLMADAN ÖNLEM ALINSIN
Yoldan geçen sürücüler bu bölgeden geçerken, gürültü ve ışık kirliliği nedeniyle korna, selektör ve acil geçiş üstünlüğüne sahip araçların alarm ve ışıklarını duymakta zorlandıklarını belirterek, “Yoldan geçerken hiçbir şeyi algılayamıyoruz. Üzücü bir kaza olmadan yaşanan bu sıkıntı ile ilgili bir önlem alınmalıdır” diyerek yetkililerden yardım istediler.