Parti merkezinden Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu için köşe oluşturulurken köşeye Muhsin Yazıcıoğlu"na ait olan “Yastığımız taş, yorganımız kar olsun, Biz bu yoldan dönersek namus bize ar olsun” dizeleri yazıldı.
Bugün akşam saatlerinde düşen helikopterin enkazına ulaşılmasının ardından, acı haber kısa sürede yayıldı. Acı haberi duyan herkes taziye için BBP Aydın İl Başkanlığı"na gitti. Aydın"da seçim çalışmalarına ara veren AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Ancın, İl Başkanı Sadık Atay ve bir grup AK Partili, MHP Aydın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksu ve partililer BBP İl Merkezi"ne gelerek, İl Başkanı Ali İhsan Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Yeter ve diğer partililere taziye dileklerini ilettiler.
Bu arada uzun süredir endişeli bekleyişin hakim olduğu BBP Aydın İl teşkilatı"nda BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekiler için Kur"an okunup dualar edildi. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı parti binasının dışındaki adayların afişleri kaldırılıp Muhsin Yazıcıoğlu"nun üzerinde “Kalplerimi seninle, dualarımız seninle, biz üşüyoruz, Türkiye üşüyor” yazılı afişleri asıldı.