Spora, özellikle Aydınspor"a olan düşkünlüğü ile bilinen Arslanargun, Aydın"da görev yaptığı 6 yıl içerisinde çok güzel günler geçirdiğini, Aydın ile hiçbir zaman bağının kopmayacağını dile getirdi. Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Vali Yardımcısı Alp Arslanargun"a birlikte yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederken, Arslanargun"a Türk Milli takımının eşofman takımını hediye etti. Daha sonra, GSİM binası önünde GSİM çalışanları ve şube müdürleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Alp Arslanargun, Bekir Çeker ile Aydınspor 1923 yönetiminin kendisine hediye ettiği Aydınspor 1923 forması ile poz verdi.
Ziyarette konuşan eski Aydın Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, Gençlik Spor İl Müdürlüğü"nün az personel sayısıyla, çok iş yaptığını belirterek; “6 yıllık görev sürem içinde bugüne kadar GSİM ile fikir alışverişi yaparak çalıştık. Müdürümüz Bekir Çeker"de geldiği zamandan beri üstüne düşeni yaptı. Görev sürem içerisinde GSİM"in çok güzel işler yaptığını düşünüyorum. Takım bazında, sadece futbolda değil, herhangi bir branşta ulusal düzeyde bir takımımız yok. Aydın"ın en ciddi eksiği bu” dedi.
GSİM"in amacının her yaşta insana spor yaptırmak olduğuna dikkat çeken Arslanargun; “Aydın"da nüfusa göre spor yapan sayısı çok iyi noktada” dedi. Denizli"ye atandığı için Aydın"dan ve Aydınspor"dan uzak kalmayacağını belirten Arslanargun, “Aydınspor 1923"ün Denizli deplasmanında oynayacağı maçlarda yer almaya çalışacağım” diye konuştu.
Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker"de, Eski Vali Yardımcısı Alp Arslanargun"a ziyareti için teşekkür ederken; “ Sayın Valimiz çalıştığımız kısa dönemde bize güzel şeyler öğretti. Kendisi sporun içinden gelen birisi olarak bizi yetiştirdi. Denizli, Sayın Valimizin tayininden dolayı şanslı bir il ”dedi. Gerçekleşen ziyaretten sonra Alp Arslanargun ile GSİM çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdi. iha