Aqua Fantasy"e ödülü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay"ın da katılımı ile 15-22 Nisan tarihleri arasında İzmir"de başlatılacak olan Turizm Haftası kutlamaları sırasında verilecek.
İzmir İl Turizm Kültür Müdürlüğü, tarihi Alsancak Garında 22 Nisan tarihinde düzenlenecek galada turizm sektöründe öne çıkan kuruluşların bir araya geleceğini belirterek, Aqua Fantasy"nin eğlence tesisleri dalında “En iyi Turizm işletmecisi” katagorisinde ödüle layık görüldüğünü açıkladı.
Aqua Fantasy Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, Ege"de değişik bir cazibe merkezi yaratmayı hedefleyerek yola çıktıklarını ve bunda da eğlenme ile dinlenmeyi bir araya getirerek başarılı olduklarını belirterek, “Yatırımımıza, Amerika Birleşik Devletleri"nde bu işin öncülerinden olan NBGS firmasının projelendirdiği ve ürettiği su parkını yaparak başladık. Su parkımız, Dünya"nın en keyifli işini yapan kişi olarak gazetelerde lanse edilen ve büyük yabancı acentalar için su parklarını denetleyen İngiliz turizm denetçisi tarafından, Dünya"nın en başarılı parkları arasında gösterildi. Otel bölümümüzü de 2 yıl önce tamamladık. Şu anda özellikle çocuklu ailelerin bir numaralı tercihiyiz. Yurt içinden ve yurt dışından yoğun talep alıyoruz. Çocuklara yönelik aktivitelerimizi ve eğlence olanaklarını her geçen yıl arttırdık. Çocuk kulübümüzde, özel eğitmenlerden yararlanıyoruz. SPA bölümümüzün ise Dünya ölçütlerinde olduğunu biliyoruz. Ayrıca, Ege bölgesinde önemli sayılabilecek bir iş hacmi de yarattık” dedi.